Vă rugam așteptați...Blog

Ultimele noutati din oftalmologie

Grafica-Cristal-VISION-PROMOTIE-MULTIFOCAL.png
29/nov./2020

 • O singură operaţie pentru vindecarea cataractei şi eliminarea ochelarilor pentru distanţă, la calculator şi la citit

Clinica de oftalmologie “Cristal Vision” din Piatra Neamţ vine în întâmpinarea pacienţilor cu o reducere consistentă la costul intervenţiei chirurgicale care elimină cataracta, dar şi nevoia de a purta ochelari.

Astfel, în luna noiembrie, operaţia de implant cu cristalin multifocal va avea tariful redus de la 4500 de lei, la 3500 de lei.

Cristalinul este partea ochiului care focalizează lumina pe retină, pentru transmiterea semnalelor vizuale către creier. Opacifierea cristalinului natural conduce la diagnosticul de cataractă. Prin operaţia de cataractă se înlătură cristalinul şi se implantează unul artificial, care clarifică vederea (elimină ceaţa). Lentilele pot fi monofocale (pentru vedere fără ochelari la o singură distanţă) şi multifocale (pentru corectare majoră a vederii la toate distanţele). De aceea, tipul de lentilă este ales împreună cu medicul oftalmolog, pliate pe necesităţile fiecărui pacient.

Ca orice alte tipuri de proteze, lentilele artificiale implantate ajută pacientul să-şi redobândească funcţiile naturale într-o anumită proporţie. Cristalinul multifocal este o variantă mai avansată, care conferă persoanei operate o vedere utilă la aproape (citit) şi intermediar (parbrizul maşinii, calculator) în 90% din situaţii, faţă de 10% în cazul lentilelor monofocale.

Despre tehnica chirurgicală

Pentru operaţia de cataractă utilizăm cea mai modernă tehnică chirurgicală folosită în prezent, denumită facoemulsificarea. După ce ochiul este anesteziat, chirurgul deschide, printr-o incizie de 2,2 mm, partea frontală a capsulei în care se află cristalinul opacifiat. Prin emulsificare fragmentează cu ultrasunete acest cristalin şi aspiră toate particulele rezultate. După procedura de înlăturare a cristalinului natural se trece la implantarea cristalinului artificial. Cele mai avansate lentile sunt cele foldabile (pliabile), realizate dintr-un material flexibil, care le permite să fie împăturite.  La “Cristal Vision” asigurăm implantarea celor mai performante cristaline aflate pe piaţă. Datorită dimensiunii foarte reduse, acestea pot fi introduse prin acea mică incizie. Odată fixat în capsulă, cristalinul se deschide şi se pliază pe locul celui natural, extras.

cristalin sanatos - cristalin cu cataracta
cristalin sanatos / cristalin cu cataracta

Operaţiile de cataractă se realizează prin tehnici şi cu echipamente de ultimă generaţie, în condiţii de siguranţă conforme cu normele în vigoare.

Pentru programări şi detalii suntem la dispoziţia dumneavoastră la telefon 0799.336520 şi la clinica noastră, situată în Piatra Neamţ, pe B-dul Decebal, nr. 2, bl. H3, ap.31.


Operatie-de-cataracta-ambii-ochi-cristal-vision1.jpg
29/nov./2020

 • Intervenţia chirurgicală bilaterală, un succes de răsunet la “Cristal Vision”

Chirurgia oculară înregistrează succes după succes la Clinica de oftalmologie “Cristal Vision” prin operaţiile de cataractă bilaterale. Acest tip de intervenţie, implementat de noi în ultimele 3 luni, întrece indicaţia clasică, de a se opera ochii pe rând, în sesiuni diferite. Cunoscute ca excepţii, operaţiile bilaterale se practicau îndeosebi la copii, pentru a se evita două anestezii generale.

Primele intervenţii la ambii ochi în aceeaşi sesiune operatorie au fost efectuate în cadrul Clinicii “Cristal Vision” ca o continuitate firească a rezultatelor deosebite înregistrate la pacienţii operaţi la un singur ochi (absenţa complicaţiilor semnificative şi mulţumirea pacienţilor), dar şi în contextul pandemic actual, ca răspuns la dorinţa unor persoane de a-şi putea relua activităţile cotidiene cât mai repede, prin recuperare simultană, cu o vedere optimă.

Practic, prin această intervenţie se înlocuieşte, pe rând, cristalinul natural al fiecărui ochi (cristalin care şi-a pierdut transparenţa şi poate bloca vederea până la orbire) fiind implantat unul artificial, care aduce claritate vederii. Anestezia se face local (pe fiecare ochi), iar tehnica de intervenţie este avansată şi se realizează cu aparatură de ultimă generaţie, cu implantare de lentile monofocale sau multifocale, de cea mai înaltă calitate.

Pacienţii operaţi la ambii ochi deodată, în ultimele 3 luni, au avut amabilitatea să ne împărtăşească din emoţiile prin care au trecut înainte, în timpul şi după intervenţia chirurgicală care le-a redat vederea. De asemenea, ne-au spus cât sunt de mulţumiţi de vederea dobândită după operaţie. Majoritatea ne-a declarat că a venit la operaţie fără emoţii, puţine fiind cazurile de uşoară emotivitate, însă cu toţii au avut mare încredere în profesionalismul medicului chirurg. Confortul din timpul intervenţiei a fost clasificat de jumătate dintre pacienţi ca “foarte bun”, ceilalţi declarând că au simţit un uşor disconfort, fiecare manifestând o sensibilitate diferită, gestionată profesionist de echipa medicală. În aproape toate cazurile am avut un feedback foarte bun în ceea ce priveşte satisfacţia privind vederea obţinută după operaţie, cu o singură clasificare de “mulţumit” pe scara aşteptărilor din partea pacienţilor.

Avantaje

Avantajele intervenţiei bilaterale sunt de necontestat: conlucrarea, postoperator, a ambilor ochi pentru o vedere optimă, binoculară (capacitatea de a percepe ca o singură imagine cele două imagini recepţionate de fiecare ochi în parte); administrarea tratamentului postoperator simultan la ambii ochi; controale medicale mai rare, fiind o singură intervenţie în loc de două.

În concluzie, după acest start de succes al intervenţiilor bilaterale de cataractă, încurajăm pacienţii să beneficieze de această metodă practicată, cu profesionalism, de echipa “Cristal Vision”.

Cristal Vision – Clinica de oftalmologie – Operație cataracta
bld. Decebal, nr. 2, bl. H3, ap. 31
Piatra Neamt ,jud Neamt
Tel. : 0799 336 520
Mail: office@oftalmologieneamt.ro
Site: www.oftalmologieneamt.ro


Promotie-Cristal-Vision-01-1200x630.jpg
29/nov./2020

În perioada 1 august – 30 septembrie 2020 primești -30% reducere pentru lentile de soare polarizare, indiferent de rama achiziționată.

Ofertă valabilă in perioada 01.08 – 30.09.2020 pentru orice rama achiziționată .

TELEFON: 0787 772 674

Cristal Vision – Clinica de oftalmologie – Operație cataracta
bld. Decebal, nr. 2, bl. H3, ap. 31
Piatra Neamt ,jud Neamt
Tel. : 0799 336 520
Mail: office@oftalmologieneamt.ro
Site: www.oftalmologieneamt.ro

 


promotie-luna-iunie-2020-ziua-copilului-2.jpg
29/nov./2020

Unul din 10 minori manifestă simptome de boli oculare.

Anomaliile ascunse pot fi detectate numai de medicul oftalmolog.

PROMOȚIE!

O programare pentru consultație cu tarif redus 50% și 20% discount pentru lentile !

În luna IUNIE 2020 plătești doar 60 de lei ca să afli cât de bine vede copilul tău și totodată primești și o reducere de 20% pentru lentile. TARIF INTREG PENTRU ADULȚI!

 

Cristal Vision – Clinica de oftalmologie – Operație cataracta
bld. Decebal, nr. 2, bl. H3, ap. 31
Piatra Neamt ,jud Neamt
Tel. : 0799 336 520
Mail: office@oftalmologieneamt.ro
Site: www.oftalmologieneamt.ro


Cristal-Vision-Covid-PROTECT-03-1200x630.jpg
29/nov./2020

Din data de 16 mai revenim la misiunea noastra de a ne dedica vederii oamenilor. Dorinta de sanatate ne obliga la luarea de masuri clare, transparente( recomanadate de Asociatia Americana de oftalmologie, Asociatia Europeana de oftalmologie, Asociatia Romana de oftalmologie , Ministerul Sanatatii din Romania) urmate de toti oamenii care intra in contact la Clinica Cristal Vision( doctori, angajati, pacienti, apartinatori). Astfel, ne vom simti cu totii in siguranta.
Vom enumera unele masuri mai jos:

 • Portul obligatoriu al mastilor cu acoperirea nasului in interiorul clinicii
 • Termometrizare la intrare
 • Dezinfectia mainilor la intrare
 • Respectarea stricta a programarilor
 • Comunicarea limitata la problema medicala oftalmologica
 • Apartinatorii nu au acces in clinica( exceptie: copii si persoane dependente)
 • Asumarea costurilor suplimentare in contextul scumpirii importante a materialelor sanitare

 


Cristal-Vision-oftalmologie-neamt-chirurgie-cataracta-operatii-cataracta.png
29/nov./2020

Clinica de Oftalmologie „Cristal Vision” Piatra Neamţ a cooptat în echipa de profesionişti încă un doctor care va rezolva problemele chirurgicale ale pacienţilor noştri, în principal cataracta. Medicul primar Codruţa David vine cu un bagaj vast de cunoştinţe, obţinut printr-o formare profesională riguroasă, la Cluj. În acelaşi centru universitar în care şi-a desăvârşit pregătirea medicală şi dr. Cristina Ghindea, chirurgul Clinicii „Cristal Vision”. Se cunosc de la Cluj şi au avut un parcurs profesional similar, iar atunci când i-a adresat propunerea, dr. Codruţa David nu a ezitat să spună DA.

„Îi mulţumesc din suflet doamnei doctor Codruţa David pentru faptul că  a acceptat să ne ajute în misiunea noastră de a le reda pacienţilor vederea. Este un doctor cu rezultate foarte înalte, dedicat profesiei”, a ţinut să sublinieze dr. Cristina Ghindea.

Cu voce blândă, dar hotărâtă şi cu un zâmbet cald, care te face să te simţi confortabil în preajma sa, dr. Codruţa David a acceptat să ne vorbească despre carieră dar şi despre familie, despre echilibrul în care reuşeşte să le menţină în balanţă:

Rep: Sunteţi un nou membru de valoare al echipei „Cristal Vision” şi am dori ca pacienţii noştri să vă cunoască palmaresul profesional.

Dr. Codruţa David: În primul rând aş dori să vă spun că pe doamna dr. Cristina Ghindea o cunosc de mulţi ani, este un om deosebit, iar atunci când mi-a propus am acceptat cu drag să operez în cadrul Clinicii „Cristal Vision” din Piatra Neamţ şi chiar îmi doresc ca lucrurile să funţioneze.

Am terminat Facultatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca în anul 1999, iar după încă un an de stagiatură, în anul 2000 mi-am dat rezidenţiatul şi am ales Oftalmologia, pentru că asta mi-am dorit dintotdeauna să fac. Rezidenţiatul l-am făcut la Cluj, în Clinica Oftalmologică din Cluj. Mentori mi-au fost doamna profesor Vlăduţiu Cristina şi doamna conferenţiar dr. Cristina Stan, două exemple de urmat din punct de vedere profesional şi uman, de la care am avut ce învăţa şi cu care continui să colaborez. Din anul 2008 până în 2013 am lucrat ca medic specialist, apoi mi-am dat primariatul şi de atunci profesez ca medic primar. Am început să operez încă din anul 2009.

Rep: Vorbiţi-ne despre un caz care v-a impresionat.

Dr. Codruţa David: E greu de amintit despre un anumit caz, pentru că fiecare are particularitatea lui, şi noi încercăm să facem cât de mult bine putem, acolo unde se poate. Dar vă pot spune despre un caz care realmente m-a impresionat şi prin latura socială: un bărbat care locuia în pădure, în cutii de carton, şi care nu-şi găsea de muncă pentru că nu vedea nimic. După operaţie şi-a recăpătat vederea şi chiar l-am ajutat să-şi găsească un loc de muncă. Încet, încet, s-a reabilitat şi social, şi profesional.

Rep: Pacienţii noştri ar dori să cunoască şi omul care îmbracă echipamentul medical. Câţi ani aveţi, cum reuşiţi să fiţi şi mamă, şi medic?

Dr. Codruţa David: Am 45 de ani, doi copii, iar echilibrul acesta între profesie şi familie este destul de greu de realizat. Mă străduiesc şi fac tot posibilul să le împac pe amândouă. Serile şi weekend-urile le petrecem împreună. Meseria mea presupune zece ore petrecute la muncă aproape în fiecare zi, depinde de situaţie, pentru că lucrez şi la un spital judeţean şi în privat. E un volum mare de muncă. Cât au fost mici, copiii chiar mă însoţeau la congrese, simpozioane, ca să ne putem petrece mai mult timp împreună şi ca să înţeleagă mai bine cu ce mă ocup.

Rep: Ce părere au copiii dumneavoastră de faptul că mama lor salvează vieţi? Spun asta pentru că, iată, prin recăpătarea vederii, o persoană, iată, se poate reabilita profesional şi social.

Dr. Codruţa David: Practic, ei au crescut printre cărţi şi reviste de specialitate şi au fost alături de mine la fiecare examen şi au văzut ce înseamnă să înveţi zile întregi. Acum, copilul cel mic îşi doreşte şi el o carieră în medicină.

Rep: Vă mulţumesc şi vă aşteptăm cu mare drag să ne faceţi bine pacienţii!

 

Interviu realizat de

Geanina NICORESCU


cristal-vision-corona-2-1200x1703.jpg
29/nov./2020

Recomandările Ministerului Sănătății:

Spălați-vă mâinile de multe ori

Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute

Nu vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile

Acoperiți-vă gura și nasul daca strănutați sau tușiți

Nu luați medicamente antivirale și nici antibiotice decât dacă vă prescrie medicul

Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool

Utilizați masca de protecție numai în cazul în care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave

Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China ori zonele în carantina din Europa de cel puțin 14 zile

 


Ani-Lumina-Cristal-Vision-Glaucom-retiopatie-diabetica.jpg
29/nov./2020

 • Interviu cu  dr. Cristina Ghindea, de la Clinica de Oftalmologie ”Cristal Vision” Piatra Neamț

Bolile oculare fără simptome, dar care duc la orbire, pot fi identificate și tratate, astfel încât persoanele afectate să poată câștiga ani de lumină. Cu cât o problemă oculară este mai repede diagnosticată, cu atât există mai multe șanse de rezolvare. Iar dacă medicul de familie- primul căruia i se adresează, de regulă, pacientul- îndrumă corect bolnavul afectat, șansele lui să orbească scad foarte mult, semnalează dr. Cristina Ghidea, din cadrul Clinicii de Oftalmologie ”Cristal Vision” Piatra Neamț. Medicul specializat la Cluj și reîntors pe meleagurile natale pentru a-și pune cunoștințele dobândite și priceperea în slujba celor aflați în suferință ne vorbește despre parcursul pe care trebuie să-l aibă pacientul pentru a putea beneficia de un diagnostic corect, de un tratament specializat și de ținerea acestuia sub observație.

 • Medicii de familie din județul Neamț au participat, în număr mare, la evenimentul ”Împreună pentru ani de lumină”

Rep: Așadar, puntea de legătură între pacientul cu patologie oculară și medicul oftalmolog, care-l poate ajuta să nu-și piardă vederea, este reprezentată de doctorul de familie. Ați stabilit o conexiune cu acesta, pentru a conlucra în beneficiul bolnavilor?

Dr. Cristina Ghindea: Am realizat, în timp, că prevenția reală și eficientă pornește de la medicul de familie. Acesta constituie piesa principală, iar noi, medicii specialiști, de obicei acționăm asupra bolilor. Prin conștientizarea medicilor de familie asupra importanței depistării precoce a bolilor cronice, afecțiunile oculare ale pacienților pot fi tratate cu succes, astfel încât să nu ducă la handicapuri grave în timp. De aceea am încercat și am adunat laolaltă medicii de familie din județul Neamț, pentru a scoate în evidență importanța depistării precoce a glaucomului, retinopatiei diabetice și a ambliopiei la copil.

Am fost surprinsă să văd interesul foarte mare manifestat de medicii de familie față de aceste patologii, am fost surprinsă de dorința acestora de a-și ajuta pacienții, de deschiderea pe care au manifestat-o prin participarea la evenimentul organizat de noi recent, împreună cu Compania Farmaceutică Rompharm, la Central Hotel Plaza, și de colaborarea dezvoltată ulterior. Au fost abordate trei subiecte: Glaucomul, Retinopatia Diabetică și Ambliopia. 

Rep: Care este primul semn de alarmă dat de instalarea glaucomului și prin ce investigație medicală poate fi identificat?

Dr. Cristina Ghindea: Glaucomul este o boală care, de cele mai multe ori, evoluează asimptomatic; iar când simptomele se manifestă este, de obicei, tardiv. De aceea, este important să fie depistat înaite ca pacientul să-și piardă vederea din cauza lui. În acest scop am implementat un program, alături de Compania Farmaceutică Rompharma, prin care toți locuitorii județului Neamț pot să beneficieze de măsurarea gratuită a tensiunii intraoculare la Clinica de Oftalmologie ”Cristal Vision” din Piatra Neamț. Prin Campania de Screening  ”Ai în vedere viitorul”, medicii oftalmologi împreună cu medicii de familie și-au propus să conștientizeze pacienții privind importanța diagnosticării timpurii a glaucomului. Recomand cu precădere persoanelor cu vârste de peste 50 de ani și nu numai, să meargă la medic pentru măsurarea presiunii intraoculare. Prin proiectul pe care-l derulăm cu Rompharm, la noi în clinică se poate beneficia, în fiecare sâmbătă, de măsurarea gratuită a tensiunii intraoculare. Pacientului i se completează o fișă cu presiunea și datele acestuia.

De ce glaucom? Glaucomul afectează ireversibil nervul optic. Acționează prin îngustarea câmpului vizual (dinspre periferie spre centru, ca și ”cortina de la teatru” la închiderea spectacolului), de aceea pacientul observă efectele lui tardiv, doar când este afectată vederea centrală.

Pacienții cu următorii factori de risc ar trebui să efectueze o consultație oftalmologică completă chiar şi la 40 de ani: 1. Rude de sânge diagnosticate cu glaucom; 2. Boli asociate: diabet zaharat, hipertensiune arterial, fumat; 3. Pacienți cu tratament cu cortizon.

 • Pachet promoțional de 3 investigații cu 50 de lei, pentru identificarea retinopatiei diabetice , principala cauză de orbire la pacienții diabetici

Rep: În ce mod este agresat ochiul de retinopatia diabetică?

Dr.Cristina Ghindea: Retinopatia diabetică este cauzată de glicemia mare din sânge, care determină modificări vasculare la nivelul păturii retiniene. Această afecțiune oculară prezintă trei stadii: 1.care nu necesită tratament (hemoragii pe fundul de ochi); 2.care necesită tratament (edem retinian, ischemie retiniană, membrane neovasculare); 3.care necesită intervenții chirurgicale vitreoretiniene (hemoragii masive, dezlipire de retină). Deocamdată, în Piatra Neamț nu se efectuează acest tip de intervenții, iar pacienții care se prezintă în acest stadiu tardiv, îi îndrumăm către centre specializate. Dezlipirea de retină, spre exemplu, poate fi reversibilă, prin intervenții foarte complexe, însă nu cu șanse foarte mari de recuperare. Practic, se implementează eforturi foarte mari terapeutice, cu rezultate mult mai puține. Dacă demarăm tratamente la timp, cum sunt injecțiile intravitreene și tratamente laser- mult mai accesibile, mai ieftine, mai ușor de implementat, rezultatele sunt mult mai bune pe termen lung. Tratamentul realizat corect şi complet în primele două stadii, în cadrul clinicii noastre, scade foarte mult riscul de a ajunge în stadiul trei, mult mai dificil de tratat, cu costuri mai mari şi rezultate, de multe ori, nesatisfăcătoare.

Rep: Clinica ”Cristal Vision” are în dotare aparatura medicală necesară pentru depistarea retinopatiei diabetice și puteți acționa cu rezultate pozitive în primele stadii de boală?

Dr. Cristina Ghindea: Clinica noastră este singura unitate medicală de pe raza județului Neamț dotată cu RETINOFOTOGRAF și FOTOCOAGULATOR LASER.  Avem o vastă experiență în depistarea și tratarea retinopatiei diabetice (primele două stadii descrise). Pentru a veni în întâmpinarea persoanelor afectate, am demarat o campanie în care pacieții cu diabet pot fi văzuți la clinică pentru măsurarea acuității vizuale, presiunea intraoculară și realizarea unei fotografii a fundului de ochi, la costul total de 50 de lei, până în noiembrie 2020. Pacienții pot veni cu sau fără vreo recomandare de la medicul de familie, sau de la medicii diabetologi. În ceea ce privește retinopatia diabetică, aceasta noi o suspectăm la orice pacient care suferă de diabet de tip I sau tip II. În cazul pacientului cu diabet tip I, retinopatia diabetică se instalează mai devreme și este mai agresivă. Deci, în aceste cazuri, punem mai mare accent pe examinarea fundului de ochi. În cazurile diabetului de tip II, examinările se fac o dată pe an, pentru examinarea fundului de ochi. Atunci când se depistează urme de retinopatie diabetică, controalele se fac mai des, astfel încât atunci când se ajunge în stadiul în care trebuie implementat tratament, acesta se practică fără întârzieri care duc la pierderea de vedere.

Rep: Care este importanța fotografiei de fund de ochi?

Dr. Cristina Ghindea: Aceasta este o hartă, pe care sunt înregistrate toate leziunile, lucru imposibil de realizat printr-o descriere, oricât de amănunțită ar fi. Urmărind evoluția fundului de ochi pe fotografie, practic vedem obiectiv modul în care evoluează retinopatia diabetică, un martor indirect al gradului de control al diabetului.

 • Ambliopia, diferența mare de dioptrii între un ochi și celălalt, este perfect tratabilă până la 6 ani!

Rep: Cum se manifestă și cât de importantă este depistarea ambliopiei în faza de debut?

Dr. Cristia Ghindea: Ambliopia reprezintă scăderea vederii pe un ochi sau la ambii, la copii, cauza cea mai des întâlnită fiind diferența mare de dioptrii între cei doi ochi. Problema este că acești copii, văzând bine cu un ochi, nu realizează că, de fapt, vederea pe celălalt ochi a scăzut, sau dacă au constatat, nu-i dau multă importanță.

 • ”Dorim ca, în anul 2020, să dotăm cu optotipuri standardizate cabinetele medicilor de familie care doresc să se implice în acest proiect”

Rep: Care este vârsta optimă pentru depistarea ambliopiei, astfel încât pacientul să poată fi tratat?

Dr. Cristina Ghindea: Am dori ca medicii de familie să poată examina toți copiii cu vârste de 4 ani pe care-i au pe listele de pacienți, să verifice dacă vederea lor este corespunzătoare. În cazul în care cu unul dintre ochi sau cu ambii nu văd peste 80% să-i îndrume către un oftalmolog. În acest sens, am dori ca în anul 2020 să dotăm cu optotipuri standardizate cabinetele medicilor de familie care doresc să se implice în acest proiect, pentru a depista cât mai repede copiii cu probleme și a-i ajuta prin tratamente și, de cele mai multe ori, prin prescripția ochelarilor potriviți. Astfel, dacă este depistată până la vârsta de 6 ani, această ambliopie poate fi recuperată. După vârsta de 6 ani creierul se obișnuiește cu o vedere mai scăzută și tratamentele nu mai pot fi la fel de eficiente. De aceea, este imperios necesar să se acționeze, pentru recuperare,  între 4 și 6 ani.

Rep: Deci cheia instalării unui tratament eficient încă di primele stadii de boală, fie că vorbim de glaucom, retinopatie diabetică ori ambliopie este intensificarea colaborării cu medicii de familie?

Dr. Cristina Ghindea: Asta ne dorim și le mulțumesc medicilor de familie pentru că au manifestat un interes major pentru ca împreună să ne preocupăm de creșterea calității vieții pacienților noștri, prin câștigarea anilor de lumină.

 

Cristal Vision – Clinica de oftalmologie – Operație cataracta
bld. Decebal, nr. 2, bl. H3, ap. 31
Piatra Neamt ,jud Neamt
Tel. : 0799 336 520
Mail: office@oftalmologieneamt.ro
Site: www.oftalmologieneamt.ro


Cristal-Vision-Clinica-de-oftalmologie-Operatii-Cataracta-Glaucom-1200x630.png
29/nov./2020

PROMOȚIE SUPER BLACKFRIDAY!

În perioada 25 noiembrie – 7 decembrie 2019 la achiziționarea unei rame de brand (HUGO BOSS, DIESEL, TOMMY HILFIGER, WILLIAM MORRIS, FOSSIL etc) primesti -30% Reducere!

Regulamentul promoției este disponibil in Optica noastră.

Cristal Vision – Clinica de oftalmologie – Operație cataracta
bld. Decebal, nr. 2, bl. H3, ap. 31
Piatra Neamt ,jud Neamt
Tel. : 0799 336 520
Mail: office@oftalmologieneamt.ro
Site: www.oftalmologieneamt.ro


luna-copiilor1-1200x630.png
29/nov./2020

Punem la dispoziția micilor pacienți o nouă gamă modernă și variată pentru ochelari de vedere. Cu ajutorul echipei noastre de profesioniști, fiecare copil va primi perechea potrivită, cu un design adecvat fizionomiei. Vă așteptăm să vă alegeți rama de ochelari din colecția noastră, prezentată într-o varietate de culori!

Cristal Vision – Clinica de oftalmologie – Operație cataracta
bld. Decebal, nr. 2, bl. H3, ap. 31
Piatra Neamt ,jud Neamt
Tel. : 0799 336 520
Mail: office@oftalmologieneamt.ro
Site: www.oftalmologieneamt.ro

Cristal Vision – Clinica de oftalmologie – Operație cataracta
bld. Decebal, nr. 2, bl. H3, ap. 31
Piatra Neamt ,jud Neamt
Tel. : 0799 336 520
Mail: office@oftalmologieneamt.ro
Site: www.oftalmologieneamt.ro


Cine suntem ?

O echipa de oameni specializati pentru a veni in intampinarea problemelor oftalmologice : diagnostic cat mai exact, preventia bolilor oftalmologice, tratarea, urmarirea, vindecarea acestora.

Copyright by soreb.ro