Vă rugam așteptați...

NOU! Operatii de cataracta moderne la Spitalul Municipal Roman, cu decontare de la CAS !

mai 30, 2017 by cristal vision0
interventii-chirurgicale-ochi-3-1200x798-1200x798.png
  • Intervenţiile chirurgicale vor fi efectuate de dr. Cristina Ghindea, clinica Cristal Vision Piatra Neamt

Începând din luna iunie, bolnavii afectaţi de cataracta vor putea beneficia, la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, de intervenţii chirurgicale moderne, cu incizie mică. Manopera va fi decontată prin Casa de Asigurări de Sănătate Neamţ. Operaţiile vor fi efectuate de un doctor cu renume, care în urmă cu un an de zile a deschis un centru medical în Piatra Neamţ. Încă de la înfiinţarea Clinicii de oftalmologie cu profil chirurgical „Cristal Vision”, dr. Cristina Ghindea s-a făcut remarcată prin profesionalism şi căldură sufletească.

Fiind pietreancă, după stagiul de pregătire profesională efectuat la Spitalul Militar Cluj, sub îndrumarea celor mai buni profesori doctori, doctoriţa Ghindea a decis că este timpul să-i ajute pe pacienţii cu afecţiuni oculare de pe meleagurile natale. În ultimul an a tratat cazuri din tot judeţul. Din luna iunie 2017, medicul oftalmolog îşi extinde activitatea profesională şi în zona Roman, pentru a veni în întâmpinarea unui segment important de pacienţi cu afecţiuni oculare, care nu va mai trebui să parcurgă zeci de kilometri până la clinică pentru a putea beneficia de cele mai moderne servicii medicale. Programările pentru operaţii de cataractă la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman se pot face la numărul de telefon al Clinicii Crista Vision- 0799.336520.

www.oftalmologieneamt.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Cine suntem ?

O echipa de oameni specializati pentru a veni in intampinarea problemelor oftalmologice : diagnostic cat mai exact, preventia bolilor oftalmologice, tratarea, urmarirea, vindecarea acestora.

Copyright by soreb.ro